FIERE

CEAIURI

1) Radacina de papadie, flori de musetel, flori de siminoc, frunze de trifoi de balta, frunze de troscot, iarba de tintaura- cate 10 g, iarba de sunatoare- 40 g.

2 lingurite / 0,3 l apa

2 cesti pe zi.

2) Flori de arnica, radacina de stanjenel- cate 10 g ; frunze de trifoi de balta, frunze de menta, radacina de papadie, radacina de cicoare- cate 20 g.

4 lingurite/ 0,5 l apa

3 cesti pe zi.

3. Radacina de papadie, radacina de osul iepurelui, flori de papadie, frunze de menta, scoarta de crusin- cate 15 g.

4 lingurite/ 0,5 l apa

3 cesti pe zi.

4. Iarba de unguras, iarba de tintaura, iarba de pelin, frunze de lamaita( roinita), frunze de menta, frunze de nuc, coaja de dracila-cate 15 g.

4 lingurite / 0,5 l apa

3 cesti pe zi.

5. Radaina de obligeana, frunze de merisor, frunze de trifoi de balta, seminte de in, iarba de coada calului-cate 10g ; frunze de mesteacan- cate 20 g- pericarp (teci) de fasole- 30 g.

8 lingurite/ 1l apa

4-5 cesti pe zi.

6.Iarba de cimbrisor, iarba de fumarita, iarba de turita mare, iarba de unguras, iarba de trei-frati-patati, iarba de coada soricelului, frunze de menta, radacina de obligeana-cate 15 g.

4 lingurite/ 0,5 l apa

3 cesti pe zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu